CMM Centre de Massatges Mèdics
Dr. Antoni Seco -- Nº Col·legiat 16682    Adreça: C\ Enginyers 7-9, 6è-4a C.P. 08402 Granollers (BCN)    Telèfon: 93 870 01 74    Horari: Hores convingudes

Inici El Dr. Seco fent un massatge

Benvinguts i benvingudes al web del Centre de Massatges Mèdics del Dr. Antoni Seco, metge col·legiat i metge acupuntor acreditat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

Al Centre de Massatges Mèdics us oferim tota classe de tractaments per a la vostra salut.
Des de tractaments característics de la Medicina Tradicional Xinesa, com l'acupuntura, la digitopuntura i el Tui-Na (massatge xinès), fins a d'altres com el quiromassatge occidental, l'hidroteràpia i els fangs medicinals.

Més de 15 anys d'experiència avalen la nostra feina al servei del vostre benestar.

Ara, a més, també us oferim nous serveis de Fisioteràpialink a pàgina externa, amb tractaments innovadors com la Tecarteràpia®link a pàgina externa i la Punció Secalink a pàgina externa.

Per a qualsevol consulta, no dubteu en trucar-nos al telèfon 93 870 0174, estarem encantats d'atendre-us.

 

Web optimitzat per a una resolució de 800x600 o, preferiblement, 1024x768 píxels.
Es recomana tenir el JavaScript activat.    Mapa del web
Info web © Antoni Seco Baró. Tots els drets reservats.

Totes les pàgines del web massatgesmedics.com segueixen els estàndards XHTML 1.0 i CSS 2.1 recomanats pel World Wide Web Consortium link a pàgina externa.
El web massatgesmedics.com compleix les Pautes d’accessibilitat al contingut de pàgines web (WCAG 1.0link a pàgina externa) com a mínim amb el nivell "A" (satisfà per tant tots els punts considerats de prioritat 1).
S'han utilitzat i/o modificat algunes icones creades per Mark James link a pàgina externa.
Per a contactar amb el webmaster, escriviu a infoarrobamassatgesmedicspuntcom